Welkom bij Coenders Tweewielers Welkom bij Coenders Tweewielers
Coenders Tweewielers

Profiteer van de Batavus Finez e-bikes Actieradius Actie

De lente is weer begonnen. Bij Batavus snappen we als geen ander dat het fijn is om een frisse neus te halen en te genieten van het mooie lenteweer. Met een e-bike gaat er een wereld voor je open. Ben jij ook van plan een e-bike te kopen? Profiteer van 27 maart t/m 31 juli 2023 van een gratis grotere accu bij aankoop van een Batavus Finez e-bike. Met deze accu leg jij moeiteloos langere afstanden af. Profiteer van een voordeel tot wel €200,-.

Actievoorwaarden
*Deze actie geldt op alle Finez e-bikes zolang de voorraad strekt. Bekijk hier de actievoorwaarden

Zichtbaar voor achteropkomend verkeer met Batavus V-Light
 

Zichtbaar voor achteropkomend verkeer met Batavus V-Light

Met Batavus V-Light ben je nóg beter zichtbaar voor achteropkomend verkeer. V-Light is een rood licht in de vorm van een V dat vlak achter je op de grond te zien is. Hierdoor creëer je je eigen veiligheidszone en beweeg je je zichtbaar in het verkeer.

Batavus Remlicht
 

Batavus Remlicht laat achteropkomend verkeer zien dat je remt. Net als bij een auto. Hierdoor rem je altijd met een gerust gevoel. Ook bij onverwacht stilstaand verkeer.

Batavus ViZi-verlichting
 

Batavus Vizi-verlichting is voorzien van een sensor waardoor de e-bike automatisch ‘groot licht’ geeft bij donker weer of in de avond. Ook heeft deze verlichting een standlichtfunctie, waardoor het licht aan blijft als je bijvoorbeeld wacht voor het verkeerslicht.

De Batavus Finez is van alle luxe voorzien
 

Samen genieten van het mooie weer. Dat vraagt om ultiem comfort. Goed nieuws! Met de Finez zit je 100% goed als het gaat om comfortabel fietsen. Dat doe je ook nog eens met een modern uiterlijk en de laatste technieken op het gebied van stabiliteit en veiligheid. 

 

Duwtje in de rug met Bosch ondersteuning
 

Wees elke rit de baas. De krachtige Bosch middenmotor geeft je de ondersteuning dat jij nodig hebt. Met Bosch ga je vol vertrouwen op pad door de uitstekende kwaliteit. Doordat de motor in het midden is geplaatst profiteer je van uitstekende wendbaarheid en wegligging voor comfortabele fietstochten. De Finez E-go is uitgerust met het krachtige E-Motion systeem.