Welkom bij Coenders Tweewielers Welkom bij Coenders Tweewielers

Coenders Tweewielers
Hoofdstraat 34
6598 AE Heijen

tel: 0485511597
info@coenderstweewielers.nl


Maandag Gesloten
Dinsdag 08:00  uur - 18:00 uur
Woensdag 08:00  uur - 18:00 uur
Donderdag 08:00  uur - 18:00 uur
Vrijdag 08:00  uur - 19:30 uur
Zaterdag 08:00  uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

Werkplaats


Welkom bij Coenders Tweewielers, dé bestemming voor alle fietsliefhebbers! In onze bruisende werkplaats ademt elk draaiend wiel passie en vakmanschap. Met jarenlange ervaring en een ongeëvenaarde expertise zorgen onze toegewijde monteurs ervoor dat jouw tweewieler in topconditie blijft, of het nu gaat om een simpele reparatie, een grondige onderhoudsbeurt of het uitvoeren van een specifieke aanpassing.

In onze werkplaats hanteren we niet alleen precisie, maar ook een persoonlijke benadering. We luisteren naar jouw behoeften en zorgen ervoor dat je fiets perfect wordt afgestemd op jouw rijstijl en wensen. Of je nu een gepassioneerde fietser bent die kilometers vreet op het asfalt, een avonturier die de ruige paden opzoekt, of een ouder die op zoek is naar een veilige en betrouwbare fiets voor het hele gezin, bij Coenders Tweewielers vinden we altijd de ideale oplossing.

Kom langs in onze winkel en ontdek zelf de passie en het vakmanschap waarmee we elke fiets behandelen. Ons team staat klaar om je te helpen en te adviseren, zodat jij binnenkort met een glimlach op je gezicht de weg op kunt. Bij Coenders Tweewielers draait het niet alleen om fietsen, maar om het creëren van onvergetelijke fietservaringen